Maling af trappeopgange

Søger du et kompetent malerfirma til maling af trappeopgange i Køge, Greve eller Karlslunde, har vi hos Malermester Jan Lillemose intet mindre end 30 års erfaring med at male forskelligartede trappeopgange i både private boliger og bygninger med lejligheder. Vi har fokus på godt kvalitetshåndværk og anvender derfor Flügger-maling, som i vores optik er det bedste på markedet.

Slidte og medtagede trappeopgange kan se grimmes og triste ud. En kærlig omgang maling kan gøre underværker og skabe masser af liv og lys igen. Har du en trappeopgang, der ville have stor glæde af frisk maling, er vi klar til at løfte opgaven for dig.


​Effektiv og grundig maling af trappeopgange

Da vi har stor erfaring med maling af trappeopgange, kan vi gøre det hurtigt og effektivt. Vi er alle kvalitetsbevidste og besidder stor faglig integritet. Hos os bliver der aldrig gået på kompromis med kvaliteten, da vi lever af tilfredse kunder. Derfor er din opgang i trygge hænder.​

Skal vi se på maling af trappeopgange for dig, så du kan bruge tiden på noget andet, der giver dig værdi, kommer vi gerne og giver et tilbud. Vi har naturligvis alt i udstyr, der skal til for at kunne male en hel opgang i flere etager. Om det skal være i hvid eller forskellige farver, er op til dig. Og skal der spartles, kan vi også klare det.


​Ring til os for nærmere aftale

Vil du have en aftale om maling af trappeopgange, er du velkommen til at kontakte os. Her kan du høre mere om priser og meget andet. Vi ser frem til at hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os på telefon 40 73 48 44, eller skriv til os på jan@janlillemose.dk, så tager vi en snak om dine muligheder.​

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.