Maling af facader

Hos Malermester Jan Lillemose tilbyder vi professionel maling af facader på alle typer bygninger og huse i Køge, Greve og Karlslunde. Vi er et kvalitetsbevidst malerfirma, der udelukkende anvender de bedste materialer fra blandt andet Flügger, så vi kan stå 100% inde for vores arbejde. Vi har mere end 30 års erfaring, hvorfor vi ved, hvad vi laver.


Har du en bolig eller virksomhed med slidte og medtagede facader, kan en gennemgribende renovering være det, der skal til for at genopfriske dem og ikke mindst genskabe værdien af dem. Med en grundig rensning og efterfølgende maling af alle facader kan de fremstå som nye.

Bestil maling af facader hos os

Vil du være sikker på at få udført et gedigent stykke kvalitetshåndværk, er vi den rette maler til opgaven. Vi har set, hvad maling af facader kan tilføre, hvorfor vi klart anbefaler det til alle, der har grimme facader. Skal du sælge din bolig, vil det uden tvivl bidrage positivt til førstehåndsindtrykket.


Udvalget af produkter og farver til facader er så stort, at det kan virke uoverskueligt. Her står vi altid klar med gode råd om holdbare produkter og stilfulde farvesammensætninger.

Har huset fremspring i murværket ved taget og ved vinduerne eller udsmykninger som borter, gesimser og ranker, så kan de med fordel males i en anden farve end resten af huset. Det giver huset liv og et personligt udtryk.

Lad os komme med et bud på dit projekt


Hvis der er mindre bygninger på grunden, bør de indgå i overvejelserne omkring valg af farve til facaden, så resultatet bliver helstøbt og gennemført. Vi har altid gode idéer og kan rådgive dig til den rette løsning, så du får en slidstærk facade, der kan holde i mange år. Ønsker du et godt tilbud på maling af facader, er vi klar til at hjælpe.


Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 40 73 48 44, eller skriv til os på jan@janlillemose.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.​

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.